GT-Bio

De GT-Bio Roller Shad is speciaal ontwikkelt voor roofvissen zoals zeebaars ,snoek en snoekbaars . Bij GT-Bio vinden wij het belangrijk om te blijven innoveren in milieuvriendelijke producten. Steeds meer winkels stappen over naar loodvrij.


Op dit moment zijn al onze ondiepe, shore en offshore jigkoppen loodvrij.


Daarnaast zijn wij ook bezig met de reductie van plastic in onze verpakkingen en kunstaas. Ons zachte kunstaas is gemaakt van een niet-Ftalaten weekmaker en bij al onze verpakkingen hebben we het plastic gereduceerd tot 50% minder plastic.

Op dit moment werken we ook aan een nieuw biologisch afbreekbaar soft plastic voor ons kunstaas. Wij verwachten dit product in 2023 op de markt te kunnen brengen. Wij werken met 28 verschillende kleuren en nog belangrijker, er worden geen chemicaliën gebruikt. Alle kleurmiddelen zijn milieuvriendelijk en ongevaarlijk, daarnaast zijn ze kleurvast en als je ze bij elkaar bewaard verkleuren ze niet.


Onze producten zijn ontwikkeld met behulp van eindlijn modelleringssoftware en worden minimaal één jaar in de natuur getest voordat ze op de markt worden gebracht.
Geproduceerd in Europa, BPA vrij en de jigheads zijn van zink/zamak gemaakt en voorzien van een coating.


Distribution for Benelux

Theplace2fish.nl
KVK 82866007
BTW-ID NL003743049B53

Tel +31622199704

 

 

Nu te verkrijgen bij de volgende hengelsportzaken.

 

 

Rollershadfotos
Gecomprimeerd bestand – 9,2 MB 275 downloads
Rollershad 16 Gramfotos
Gecomprimeerd bestand – 2,4 MB 253 downloads